U nastavku današnjeg članak dotaaći ćemo se jedne zanimljive teme ,a reč je o domaćim biznisima . Svakako nam je svima već itekako dosta onih teških tema koje mogu da nas samo šokiraju , te za promenu lepo je pročitati nešto pametnije. Naime , svakakoo u današnjem vremenu postoji jako mnogo biznisa koji se mogu raditi , te od kojih se može itekako profitirati.

Međutim , da li je do toga da mladi ne žele ništa da rade , pogotovo ako je reč o onim malo težim fizičkim poslovima. . Svakkako su svi zbog toga ostali u čudu kada su u medijima čuli za čoveka koji svake godine u proljeće i ljeto zaradi jako mnogo novca, ali bez nešto mnogo truda. Dakle ,radi se o tome da on uvek nakon kiše , uzme kantu , te siđe u livadu ispod kuće i ona na iznenađenje mnogih ,bere puževe. Naime , on je istakao da je pronašao čoveka koji isti dan od njega otkupi puževe , te ih distribuira u Italiju. Cena za njih je naime jako visoka , a on je između ostalog istakao da ponekad za dan može da zaradi čistih 100 evra.

Naimme , da je poljoprivreda urodan posao pokazuje i priča Raddosava Markovića , koji je jedan od najorginalnijih poljoprivrednika , ne samo na području Srbije , nego i elog sveta . Dakle , on se bavi uzgajanjem humusa , a reč je o kalifornijskim glistama koje uravo taj humus prave. Tako dok njegove komšije vode brigu o kravama i ovcama, Radosav sate i sate provodi u glistenjaku.