U današnjem članku dotaći ćemo se naše javne scene , te posvetiti pažnju našim javnim ličnostima. Mnogi oni veliku panažnju privlače na sebe , da li svojom uspešnom karijerom ili ipak skandalima koje često prirede. Ali kada posmilite da znate sve o njima i njihovim životima , uvek nas iznenadi nešto novo, a pogotovo kada je reč o nekoj aferi , e onda su prvi na naslovnim stranama svih domaćih tabolida.

Naime , biti poznat i slavan na osnovu karijere , te vokalnih sposobnosti retko ko može i jako ih je malo , ali među njima je zasigurno i legendarni Goran Bregović. Kada je reč o njegovoj karijeri , sve je suvišno govoriti , te ako bi krenuli da prepričavamo trebalo bi nam mnogo vremena. Međuutim , mi danas nećemo vreme posvetiti njegovoj karijeri , već njegovom privatnom životu. Poznato nam je da je Bregović u braku skoro 30 godina, a njegova ljepša polovina i izabranica zove se Dženana, ali ono što je zanimljivo jeste to da se njih dvoje skoro pa nikako ne pojavljuju zajedno u javnosti.

U braku, oni su dobili troje djece, Unu, Lulu i Emu, a ono što slobodno možemo da kažemo jeste to da Bregina žena važi za jednu pravu ljepoticu. Jednom prilikom je se Dzena i oglasila , te istakla sledeće : “Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica”, rekla je ona, dok je sa druge strane, Goran rekao: “Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe”.