Popularni folk pjevač Darko Lazić se nedavno rastao sa vjerenicom MArinom Gagić, a prije toga se razveo od pjevačice i voditeljice Ane Sević.

I dok je uspio da okonča zajednicu sa dvije žene, ipak mu je jedna djevojka nezamjenjiva.

Kako tvrdi izvor blizak njemu, izvjesna Gabrijela Brnjos je stalna Darkova ljubavnica. Javnost je nedavno saznala kako je DArko u vezi sa svojom kolegicom Barbarom Bobak, ali nekoliko dana kasnije su isplivale i njegove fotografije s njom.

Kako su saznali mediji, izvjesna Gabrijela je u vezi sa Lazićem već godinama i sve svoje žene je varao s njom.

Gabrijela ima 21 godinu i studira u Bosni i Hercegovini, amaterski se bavi pjevanjem pa ne čudi zašto je DArko pao na nju zato što je opšte poznato da je on slab na pjevačice, toliko da je čak i oženio jednu.

– Gabrijela je upoznala Lazića još dok je bila djevojčica, oni se poznaju još od 2011. godine. Gabrijela je tad baš bila mala, imala je samo 11 godina. Pratila je njegovu karijeru i nastupe, a on je, kada je porasla, pohvalio kako ima lijep glas i kako će moći jednog dana da postane uspješna pjevačica, a čini se da je njoj to bilo dovoljno da počne da se druži s njim. Oni se godinama viđaju, izlaze zajedno i dosta su prisni, stalno se slikaju i snimaju, ali na društvene mreže ona to pušta polako, na kašičicu. Darko ju je upoznao sa svojom kumom i najboljom prijateljicom Andreanom Čekić, ali nije ona jedina koja je zna, on često pjeva po Bosni, a Gabrijela mu je tamo redovna pratnja – ispričao je izvor blizak Laziću.