Zorja Pajić, takmičarka Zvezda Granda je 24. juna nastupala i otpjevala pjesme Motori i Ti me ne voliš.

Ona je od prvog dana oduševila publiku svojim moćnim vokalom, dok je od žirija dobila samo tri glasa, što je razljutilo sve fanove pomenutog šou programa i to do te mjere da su skoro svi komentari ispod Jutjub videa na zvaničnoj stranici Zvezda Granda bili su upućeni navodnoj nepravdi koja se desila ovoj djevojci.

Dakle, Viki Miljković je za nju kazala da je bila okej, dok je roker Đorđe David prokomentarisao da je izvođenje njene prve pjesme bilo na svjetskom nivou, ali to nije bilo dovoljno da roker pjevačici ovog puta da glas jer mu se nije svidjela druga pjesma, za koju kaže da nikad nije vidio i ne podržava bacanje po podu koje je bilo i više nego nepotrebno.

I svi ostali članovi žirija su bili poprilično suzdržani kada je komentarisanje ove takmičarke u pitanju, dok su drugog takmičara skroz drugačije komentarisali.

– Žiri je definitivno protiv Zorje, nije realno da djevojka dobije samo tri glasa sa ovakvim glasom i performansom. Umjesto da joj se zahvale što je slušaju, oni joj dali samo tri glasa, Sramota sa velikim S, djevojka tako dobro pjeva, nije mi jasno kako je direktor Saša Popović dozvolio da se ovako glasa za ovu djevojku koja je među prvih pet definitivno – nizali su se komentari ispod videa. Ali, kako god, Zorja je prošla u finale takmičenja, pa će tamo da odmjeri svoje snage sa ostalim finalistima.