Kada pomenemo Sanju Kužet, mnogi dijele mišljenje da ona nikada ne bi bila ono što je danas da nije prije nekoliko godina počela da vodi Zvezde Granda, od tada je postala glavna tema medija i širokih narodnih masa, dobila je i nadimak ukras Zvezda Granda.

Naime, ona je svoj životo davno stavila na tacnu širokim narodnim masama, ali neke stvari se ne pominju a trebale bi. Prije devet godina je Sanja bila u braku sa članem obezbijeđenja Pinka, tada je radila na pinku i oni su bili kolege sa televizije. Ona je rekla da je to bila ljubav na prvi pogled, ali brak je trajao samo godinu dana.

Oni su dobili  u tom braku sina Strahinju, zbog kojeg su ostali u korektnim odnosima. Njima je kako piše u naslovu kuma bila Lepa Brena. Naime, Sanja nikada ne priča o tome, njegovo ime je Zoran Piper i evo kako on izgleda, mnogi ne vjeruju da je bila s njim:

“Mi smo se družili dvije godine, a onda smo se mi zaljubili i vjenčali, te smo dobili dijete. Nakon toga smo se razveli, ali smo oboje ostali u istoj firmi, a mi smo se poslije godinu dana braka lijepo razišli. Možda će sve to nekome da djeluje kao nemoguće ili smiješno, ali ipak kod nas je sve dobro sada samo što mi više nismo zajedno. Andrija i on se viđaju i imaju sasvim normalan kontakt. Nama je sasvim jasno da mi moramo funkcionisati zbog našeg djeteta i da ta komunikacija između nas bude što bolja”, izjavila je jednom prilikom Sanja.