Trenutno najpoznatija i najzanimljivija javnosti učesnica rijaliti programa Zadruga je svakako Dalila Mujić, bivša Dragojević. Trenutno cijeli region priča o njoj, njenom bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću i njenom, sada već bivšem, dečku Filipu Caru. Njih troje su pomutili svima um kada je došlo do preljube od strane Dalile.

Prije Dejana, mnogi znaju kakva je Dalila bila i ko je zapravo ona. Ova starleta iz Bosne je prije braka sa Dejanom, živjela u vanbračnoj zajednici, a to rijetko ko zna. Živjela je sa Esom Kurtešijem u Austriji i u Švicarskoj. Upoznali su se kada je ona imala samo 19 godina. Upoznali su se preko njene, tadašnje, bliske prijateljice s kojom od tog preotimanja nije više u najboljim odnosima.

Kada su započeli svoj ljubavni odnos, Dalila je pobjegla od svoje kuće kako bi živjela s njim. Njeni roditelji, Emina i Huso, protivili su se njenoj vezi i ljubavi, te su joj branili viđanje s njim. Ona ih, naravno, nije poslušala, već je poslušala svoje srce i pobjegla s njim u Beč. Zajedno su u toj vanbračnoj zajednici živjeli 4 godine, a između njih je često dolazilo do fizičkih obračuna i do svađa. Kako blizak izvor Dalili Mujić kaže, Dalila mu je dosta puta prebacivala to što je kriminalac i što pravi probleme.

U to vrijeme, kako se navodi, on je bio u raznim pljačkama širom Austrije i Švicarske, što ga je i odvelo iza rešetki. Po izlasku iz zatvora, imao je tešku saobraćajnu nesreću i nekoliko sedmica bio je u komi. Dalila je uvijek bila uz njega, ali su uvijek tu i bili skandali s njima. Sve njegove prijateljice i djevojke koje su mu dolazile u posjetu, Dalila je tukla.