Danas ćemo da govoimo o jednom od trenutno najpopularnijih voditelja sa naše javne scene. Nime , on je svoju karijeru započeo kao voditelj raznih rijaliti programa , te je svojim trudom i radom uspeo da se dogura do amog rvha. Zasigurno već znate da je reč Ognjenu Amidžiću , koji je svoju emisiju Amigi Show doveo u sami vrh populanrosti.

Svakako cela nacija je oduševljena ovim ipom emisije , jer pored toga što ume da bude edukativnog karaktera , ona je sama po sebi jako zanimljiva. Pre nego je posta voditelj , on je bio muzičar u popularnoj grupi Flamingosi , ali nakon što je preminuo jedan od članova on je svoju karijeru nastavio kao voditelj. Njegov otac Zoran bioo je novinar , a ubijen je 1991 godine kada je se sa ekipom vraćao sa ratišta u Hrvatskoj , a gde je obavljao reportažu. Nakon toga je Ognjen se zaposlio na TV Šabac i vodio je muzičku emisiju Vi Džej 015. U rodnom mestu Ognjen n je završio gumnaziju , a studiranje je nastavio u Beogradu . 2001 godine je postao zaposlenik Pink Televizije , te je osmislio jednu zanimmljivu formu jutarnjeg programa kada je nosio pidžamu ,a svi gosti su mu dolazili u krvet.

Usledile su emisije: „Balkan net“, „Džekiranje“, „Najbolji prijatelji“ i „Sav taj Pink“. Muzičku karijeru 2005 godine je sa pokojnim glumce Marinkom Madžgaljem osnovao muzičku grupu Flamingosi. Produkcijska kuća Citx records je objavila njihov prvi CD Razum i osećajnost. 2016te godine je grupa prestala sa radom , zato jer je Marinko umro od ra ka. On je u junu predstavio pesmu Boće , Za sve sam krvi, koje je uradio Marinko.