Jedna od najpoznatijih, ujedno i najljepših, glumica sa naših prostora je svakako Sloboda Mićalović. Nadimak joj je Boba, a poznata je po raznim ulogama. Najpoznatija njena uloga i njeno pojavljivanje jeste u seriji Ranjeni Orao gdje je glumila Anđelku. U braku je dugo godina sa glumcem i kolegom Vojinom Ćetkovićem s kojim ima i djecu.

Njih dvoje imaju zaista skladan brak i odnos, pun razumijevanja i ljubavi. Nikada nijedno od njih dvoje nije u javnosti imao ili imala bilo koju aferu, svađu i slično. Slobodu Mićalović redovno prati i komentariše najpoznatija žena na svijetu i to Monika Beluči. Sloboda je trenutno, u toku ovog hladnog perioda u novembru, u toplijim krajevima gdje svaki dan objavljuje na svoj instagram profil slike i video zapise koliko uživa.

Mnogi komentarišu da je zaista prelijepa i da treba da se opusti i uživa maksimalno. Na ovo egzotično putovanje nije otišla sa porodicom već sa prijateljicom, koja je redovno fotografiše, a Sloboda redovno objavljuje. Pored fotografija na kojima se vide zaista predivni i oduševljavajući prizori sunca kako izlazi i zalazi, zatim tirkizno more, pijesak, mnogi ne mogu a da ne vide koliko se u sve te savršenosti i ljepote uklapa i sama glumica Sloboda.

Objavljuje često fotografije na kojima nema šminku, te su mnogi oduševljeni koliko zapravo Sloboda ima čisto lice. Mnoge poznate ličnosti na našim prostorima, a i šire, objavljuju svoje fotografije koje prođu kroz razne filtere i prepravke, dok Sloboda nema problem da objavi svoju stvarnu fotografiju. Ako Vas zanima kako glumica izgleda bez šminke, pogledajte fotografije koje vam donosimo..