Naime , kada je reč o javnoj sceni , odnosno onm delu koji se tiče voditeljskog programa , dosta je danas voditeljjki koje su itekako strune za obavljanje svog posla , te su svakako postale omiljena lica sa malih ekrana. Naime , jedna od njih je svakako Lea Kiš , a koje neko ko uvek zrači nekom posebnom pozitivnom energijom , te je uvek sretna i nasmijana , a za sve je zasigurno zadužena idila u njenom privatnom životu.

Dakle , zasigurno je za njjenu sreću zadužen njen suprug Momčilo Jokić , a kojeg je jednom prilikom uoznala dok su se zajedno vozili u liftu , te ono što njihovu priču čini dodatno zanimljivom jeste da su se nakon seedam daa veze odlučili na brak , a da su uradili ispravnu stavr pokazuje činjenica da su i dan danas zajedno. Tako je ona jednom prilikom ispričala da je Momčilo na prvi pogled oborio sa nogu , sve jer je izrazito lep , te zgodan muškarccem , a imao je tada manire kakve ona nije nigde videla.

Tako je ona jednom priliko otkrila kakko je on jako obrazovan , te da je analitičar , a drugačiji je od većine onih koje je srela. Jedno vreme je Momčilo radi i sam kao novinar a danas je profesor na jendom fakultetu u Beogradu i ne voli dase pojavljuje u janvosti. Va mišljena o ovo popularno paru pište u komentar.