I danas za vas imamo jednu jako zanimljivu temu , a za koju vjerujemo da mnogo vas to uopšte nije znalo. Naime, poznato je da na našoj javnoj sceni imamo jako mnogo ličnosti koje su uspele da sa godinama naprave jako uspješne karijere. Jedna od njih je i Seka Aleksić, poznata pevačica za čiji koncert se sigurno traži karta više. Naime, ona ima sestru, za koju vjerujemo da je dosta vas čulo, ali d a nikada niste znali da je ustvari u rodu sa Sekom Aleksić.

Dakle , sestra see ALeksić zove se Ajsela i radi kao Pevačica. Naime, ona se, kao što smo već naveli, također bavi pevanjem, ali za razliku od sestre ona radi na području Bosne i Hercegovine. Dakle Ajsela je rođena i odrasla u Tuzli,gde je čest gost brojnih lokalnih televizijskih kuća i lokala, a izvođač je folk muzike. D aje u jako dobrom odnosima sa Sekom pokazuje i činjenica da joj je na jednom koncertu bila i gostujući vokal. Naime, kako smo saznali njena je najveća želja da sa sestrom snimi duet, ali to se još uvek nije dogodilo.

Bez obzira na to što u Srbiji njeno ime nije naročito poznato, sestra Seke Aleksić u Bosni je prava zvzeda. Moglo bi se reći d aje na neki način takvom statusu foprinela i činjenica da je Sekina sestra, ali je i njen talenat neosporan. Ipak ona ne ističe povezanost sa Sekom, te isključivo svojim trudom i radom, ali svakako se mnogi slažu da su zajedničke osobine ove dve pjevačice neprocjenjive.