Kristijan Golubović, koliko god ga ljudi smatrali za neukog kriminalca, ipak danas važi za jednu osobu koja je pravi magnet za medije,a to se najbolje vidi po rijaliti programu Zadruga. On je tamo kao što većina vas i zna ušao za 350.000 eura, i već sada je jedan od prvih favorita za generalnu pobjedu. 

Svijet definitivno voli da provodi svo svoje slobodno vrijeme uz ovaj rijaliti program i da smo čekaju šta će da napravi momak sa vrelog beogradskog asfalta 90 ih godina prošloga vijeka. Ono što se za njega zna je to, da je više od pola života proveo po zatvorima, a njegova supruga Ivana ga je svo vrijeme čekala da izađe i da se posveti svojoj porodici. 

Baš iz tog razloga, koliko god bio neotesan i grub, on uvijek pokazuje dozu sentimenta u momentaima kada priča o Ivani svojoj ćerci i sinu. Baš iz tog razloga je prije par dana zamalo izašao iz Zadruge, jer mu produkcija nije dozvolila da ih čuje preko telefona. Međutim, Željko Mitrović jako dobro zna koja je on zvijezda, tako da je uslišio sve njegove molbe za ovim pozivom. 

Mnogi novinari i mediji su pokušali da dokuče kako izgleda njegova mala ćerka, ali on nikada nije dozvolio medijima da je snimaju i pokazuju javno na društvenim mrežama. On je prije nego je ušao u Zadrugu potrošio 30.000 eura na restauraciju stana u Kraljevu, jer se htio distancirati od Beograda i velike gužve. Međutim, vrijedni novinari su ipak pronašli jednu fotku njega sa ćerkom, ali je ona bila tada tek beba.