Pjevač i bivši učesnika rijalitija Vuk Mob i njegova bivša vjerenica Olivera Konatar objavili su da su raskinuli poslije dvije godine ljubavi, a kako se šuška razlog je to što je pjevač vodio poprilično slobodan način života, iako su on i Olja prije samo tri mjeseca dobili kćerku.

Kako se priča, Vuk je uprkos tome što je otac i što je njegova vjerenica sve vrijeme bila kod kuće sa bebom, izlazio, provodio se i sve vrijeme konzumirao alkohol.

U jednom od posljednjih intervjua, pjevač je i sam priznao da pića nikako ne može da se odrekne.

– Može da smeta Bogu ocu, to se nikada neće prmijeniti i to je tako. Nikada neću prestati da pijem, ima da umrem od alkohola na kraju – rekao je Vuk za domaće medije, kada su ga pitali da li njegovoj vjerenici smeta njegov način života.

Na pitanje da li se nešto promijenilo otkako je dobio svoju nasljednicu Teonu, reper je odgovorio sljedeće:

– Nije se promijenilo ništa i nema potrebe, ja svoje dijete pazim, ja o svom djetetu brinem kako treba. Nahranim svoje dijete, presvučem svoje dijete, kupam svoje dijete sve. Tako da, moje diijete je kao bubreg u loju.

Moramo podsjetiti da je prije neki dan kao bomba odjeknula vijest da su se Vuk i njegova vjerenica s kojom je prije par mjeseci dobio kćerku rastavili. Ovo niko nije očekivao o dnjih, a sada su otkrili i koji je pravi razlog njihovog rastanka.