Kako su jučer prenijeli svi mediji u Srbiji, poznati političar Milutin Mrkonjić Mrka koji je u vezi sa poznatom pjevačicom Anom Bekutom se nalazi u bolnici i u kritičnom je stanju a kako se saznaje tim ljekara se odlučio da ga priljuče na respirator.

Mrka koji ma 79 godina posljednjih godina živi sa pjevačicom iako se od svoje zakonite supruge nikada nije zvanično razveo. Njeno ime je Dragana Daša Mrkonjić koja je bila poznata advokatica u Beogradu da bi nakon toga počela da radi kao sudija. Ona je nakon završenog pravnog fakulteta ostala u svojoj struci a sa Mrkom je u braku na papiru već 30 godina.

Mnogima nije jasno zašto se njih dvoje ne razvedu obzirom da je Mrka u skladnoj vezi sa Bekutom već dugi niz godina, a o svemu se oglasila i sama Daša i to u vrijeme kada su mediji iznosili razne pikanterije vezano za ovaj ljubavni trougaop. Ona je tada kratko poručila da je njen muž švaler i da je to istina ali da se ona ne ljuti zbog toga.

Inače iako su se razišli, Mrka i ona su ostali u jako dobrim, može se reći prijateljskim odnosima i često su se viđali i nakon što je on uplovio u vezu sa Anom. Mrka se za nju uvijek brinuo a ona je u dobrim odnosima i sa Anom čiji je veliki fan. Bekuta nikada nije bila ljubomrna na odnos Mrke sa bivšom suprugom i istakla je kako svi imamo prošlost pa tako i Mrka te da joj ne pada na pamet da mu brani da se viđa sa Dašom posebno zbog toga što ona nema nikoga i sama je. Ostatak pročitajte