Jedna od najpoznatijih estradnih zvijezda u regiji je Jelena Karleuša koju su mediji prozvali malom od skandala dok ona samu sebe više voli nazivati balkanskom divom. Jelena je svoju karijeru izgradila velikim hitovima ali jako dugo nije snimila ništa novo ali uspjeva uvijek biti iu žiži interesovanja javnosti zahvaljujući svom oštrom jeziku i izazovnom stajlingu.

Ona je s druge strane jako privržena porodici i od svojih kćerki Nike i Atine se skoro pa ni ne odvaja a poznato je i da je bliska i sa majkom i sestrom svoga muža Duška Tošića. Jelena je više puta istakla kako joj je najvažnija podrška bliže porodice a pošto je njena majka Divna umrla ona tu ubraja svoju tetku Danijelu Dmitrović koja je rođena sestra njene majke.

Od malih nogu Jelena je bliska i sa svojim rođakom, Danijelinim sinom Markom koji joj je i jako dobar priajtelj i jedan od oslonaca u životu. On se baš i ne voli pojavljivati u javnosti i o njemu se poslejdnjih godina skoro ništa ne zna ali je nekada davno učestvovao u snimanju Jeleninog spota za pjesmu Samo za tvoje oči i tada ga je ženski dio publike zapazio.

Međutim ono što Marko voli da sluša nije vrsta muzike koju pjeva Jelena nego je veliki fan rok i metal muzike ali karijeru svoje sestre i sve što je postigla izuzetno poštuje. Jelena i Marko se vrlo često druže i on je posjećuje u njenoj vili a ponekad ostane i nekoliko dana. Kada je u pitanju njegov ljubavni status on se nedavno pohvalio na svom Instagram nalogu kao ima djevojku a Jelena mu je odmah koemntarisala status i dala mu podršku.