Pojedini predstavnici Zodijaka su rođeni za zajednički život zbog toga što imaju afinitete ka porodici i zajednici.

Neki su uspješni u bračnom životu, neki malo manje, ali ovih pet znakova su stvoreni za život u dvoje.

Bik
Bikovima vlada planeta Venera, i ovo je razlog zbog kojeg imaju sklonost za davanjem, brak ih nimalo ne plašni, nego baš naprotvi, raduju mu se. Ali, Bikovi vole da pametno iskoriste vrijeme za upoznavanje budućeg partnera kako bi se uvijerili da je to prava osoba, prije nego što se obavežu, ali nakon što budu sigurni u vezu, ostaće sa tim partnerom zauvijek.

Bik želi da gradi budunost i ne plašo se osnivanja svoje porodice. Za njih je stabilnost neprocjenjiva i učinit će sve uspiju u svom braku.

Rak
Ovim znakovim upravlja Mjesec, zbog čega Rakovi favorizuju emocionalne veze ispres tjelesnih veza. Rak je nježan i pun poštovanja, traži dugoročnu predanost i nema problema sa ograničavanjem kada je njegova sloboda u pitanju. Rak čini sve da se njegov patner osjeća cijenjeno i voljeno zbog onoga što i jeste, ali i očekuje isto zauzvrat. JEdnom kad se uvjeri u svoja osjećanja, Rak će ostati vjeran i nikada mu neće pasti na pamet da napusti supružnika. Ovo su razlozi koji čine njihov brak uspješnim.

Za razliku od Ovna i Strijelca, Lav je jedini vatreni znak kod kojeg će veza vjerovatno potrajati kad se vjenčaju. Ovo je odan znak, kojim vlada Sunce, što mu daje kraljevsku energiju.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.