Hoće li određeni dani biti pozitivni i negativni, sve zavisi od položaja mjeseca, njegove faze, ali i od horoskopskog znaka u kojem se u tom periodu nalazi.

Sada otkrivamo koji će dani u avgustu biti najsretniji prema lunarnom kalendaru:

3. avgust: Mjesec u Blizancima
Ovo je dan kada prestajete da igrate ulogu žrtve i počinjete u sebe da vjerujete. Shvatit ćete kako da uništite staro i stvorite nešto novo u svom životu. Ovo je povoljan dan za prihvatanje sopstvene prirode onakve kakva i jeste, ali i za borbu sa izazovima zato što ćemo imati nevjerovatnu snagu.

7. avust: Mjesec u Lavu
Ovo je dan kada se unosi svjetlost u sve sfere života, trenutak blagostanja i mira. Za ovaj dan je presudno čišćenje karme kao i činjenje dobrih djela kako bismo se oslobodili karmičkih dugova iz prošlosti.

14. avgust: Mjesec u Škopriji
Komunikacija je ključna ovog dana, a vaše riječi će imati ogromnu snagu. Očekuje vas prijatan rasplet događaja na poslu zato što ćete imati kreativnu energiju na zavidnom nivou. Vi ste druželjubljivi, komunikativni i tačno znate šta treba da kažete. Zbog ovoga je ovaj dan fantastičan za pregovore, potpisivanje važnih ugovora i dogovore.

19. avgust: Mjesec u Jarcu
Ovaj dan je moguć susret dvije slične prirode koje se snažno privlače. Ovo je idealan dan za slobodna srca i povezivanje sa srodnom dušom. Intuicija će vam biti pojačana, a duhovno i emocionalno preuzimaju vodstvo nad materijalnim, bit ćete zahvalni i imati pojačano razumijevanje, pa može doći i do poboljšanja odnosa iz prošlosti.