Često mala intervencije vilice može napravit ogromnu promjenu , a ove slike koje ćete vidjeti u nastavku su dokaz koliko su slavne ličnosti bile možda i ružne prije nego su se odlučile iskeširati za novi osmijeh.

Rada Manojlović, srbijanska pjevačica i bivča takmičarka Zvezde Granda. Pjevačica Rada Manojlović jedna je od najzgodnijih pjevačica na sceni, svoje tijelo rado pokazuje ali dans i zube iako je prije imala mnogo problema sa oosmijehom

Milan Stanković

Jedan od najpopularnijih pjevača današnjice Milan Stanković na startu karijere je izgledao nimalo atraktivno dok danas zavodi nježnji spol upravo svojim osmijehom

Soraja

Jedna od najbombastičnijih starleta u Srbiji, Soraja Vučelić, poznata je po atraktivnim izdanjima u kojima se može vidjeti.Na Instagram često postavi provokativne slike ali je sada odlučila otići korak dalje.

Aleksandra Prijović

Brenina snajka duže vrijeme već u fokusu je javnosti a ono što je pogotovo interesantno jeste kako je izgledala prije 5 godina kada se tek pojavila na audiciji ‘Zvezda Granda’.

Njena izdanja u posljednje vrijeme su vjerovatno pjevačicino najprovokativnije ikada, a komentari su uglavnom su pozitivni.

Milica Todorović

Milica Todorović jedna je od najljepših pjevačica na srpskoj estradi. Svaka njena gesta se prati i mediji je ispituju međutim rijetko ko zna da je prije 10 godina eksperimentisala i snimila svoju prvu rep pjesmu koja nije postila uspjeh pa s eokrenula drugim vrtama muzike

Emina Jahović

Emina Jahović poznata je kao dama koja dosta vodi računa o svom izgledu. Uprkos tome što je Emina majka dvoje djece, pjevačica pronađe vrijeme za sebe i redovne vježbe.