I u ovu novu radnu sedmicu ulazimo sa jako lošim vijestima, koje nam dolaze iz rubrike crna hronika. Vjerujemo kako ste svi do sada čuli da je jučer prijepodne preminuo legenda srpskog pozorišta i filma uopšte, Bosilav Komnenić u 64 godini života. Vodio je jako veliku bitku sa bolešću, te je čak do kraja i glumio u predstavi pod injekcijama, ali je opet izgubio svoju veliku borbu sa opasnom bolešću.

I tu nije kraj, kako je krenula nova godina, u posljednja sada već 3 mjeseca, napustio nas je jako veliki broj poznatih osoba u cijeloj regiji, i jednostavno nema dana a da ne čujemo neku jako ružnu vijest, ili da je neko teško bolestan pa je završio u bolnici poput Tozovca od prije neki dan, ili kao što je u nedjelju poslijepodne preminuo doajen srpske muzike, Sanja Ilić. 

On je osnovao veliki ansambl “Balkanika” koji je pravio jako veliku predstavu proteklih 50 godina, a nastupali su na privatnim prijemima i za legendarnog Josipa Broza Tita koji ih je naprosto obožavao. Sanja Ilić, veliki kompozitor prije svega, preminuo je nakon kraće bolesti sa korona virusom u 70 godini života. 

Danica Krstić pjevačica Balkanike je za srpske medije otkrila kako su izgledali jegovi posljednji dani. Ona je rekla kako je samo sa 16 godina ušla u ovu grupu, a kako je rekla za srpske medije, prije samo par dana su se vidjeli na piću, bio joj je kao drugi otac.