U nastavu ovog članka donosimo vam par korisnih informacija , za koje smo sigurni da će vam pomoći nekada u budućnosti. Poznato je da je internet u zadnjih godina jako zastupljen svuda u svetu , ali on poseduje i dobre strane , jer tamo možemo da pronađemo mnoštvo savjeta i trikova , koji nam u mnogo čemu mogu pomoći. Naime , poznato je da ljudi diljem sveta dele svoja iskustva , te iako postoje oni od kojih nemamo nikakvu korist , postoje i oni koi su jako korisni.

Trenutno mesto gde se ponajviše mogu da pronađu trikovi za čišćenje i održavanje stana, jeste društvena mreža Tik Tok , a zasigurno postoji dosta saveta za koje uopšte nismo znali. Kao što ste mogli da zaključite po naslovu danas vam donosimo jedan trik koji je se pokazao kao odličn način za čišćenje rešetke iz rerne. Jedno je sigurno , ni jednoj ženi nije drago kada dođe vriijeme da mora da očisti rešetku, na koju se zalijepilo sve i svašta, i što se zaista jako teško skida, pa tako pokušavaju sa raznim sredstvima, koja uopšte ne rade posao kako treba.

Zahvaljujući jednoj od korisnica , koja je odlučila da podeli ovaj trik sa svetom , nećete više imati ovaj problem. Ona se zove Karolina , a otkrrila je koje je to sredstvo koje svi imamo u kući , a mnogi su se iznenadili kada su shvatili da je u pitnju sirće i soda bikarbona. Naime , ona je odlučila da podeli ovaj zanimljivi trik , te orkrila na koji način čisti rešetku : topla voda i dvije tablete za mašinu za suđe. Rešetke koje su bile prekrivene tvrdokornom masnoćom i prljavštinom ona je potopila u kadu sa toplom vodom, u koju je bacila u nekoliko tableta za pranje suđa.

@carolina.mccauley

😍 Here’s my secret hack for cleaning oven racks without scrubbing #homehacks #homehackswithcarolina #cleaninghacks #cleaningtips #tipsandtricks

♬ original sound – Carter