Porodice oznatih oduvek su bile zanimljive javnosti , pogotovo kada se radi o mladima koji inače vode svoje živote malo burnije . Tako je nedavno dospeo u medije i namlađi brat popularnog tenisera Novaka Đokovića , Đorđe Đoković , a koji se sa svojom devojkom Saškom Veselinović pri put pojavio u javnosti početkom godine , te je to trenutak od kada ovaj mladi parr počinje da intrigira javnost.

Kakko szanajemo , sada imaju i razloga za slavlje , a radi se o tome da su obeeležili prvu godišnjicu veze , u to uz romantičnu večeru na Hrvatskom primorju. Tada smo imali priliku da otkrijemo i kako to Saška tepa svom voljenom. – Najlepših godinu dana provedenih sa tobom, Đongice – napisala je Saška dok su čestitke pristizale sa svih strana, a potom je objavila još jednu fotografiju na kojoj je Đorđe obasipa poljupcima. Naime , kako saznajemo , a i sami oni su istakli , nakon sedam meei veze su započeli zajednički život , a Saška je nedavno otkrila da ipak nije odma pala na šarm ovog mladom momka.

– Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne dešava jer mi kod partnera nije bitan samo izgled. Tek kada smo počeli da se upoznajemo, osetila sam onu dečju emociju kada se zaljubite, pa postanete stidljivi. Išlo je do te mere da Đole nije bio siguran da li osećam isto što i on, jer nisam davala baš nikakve znakove”, rekla je Saška i dodala da se ona i Đole odlično slažu. Vaša mišljenja možete d ostavite u komentar.