Poznata pjevačica koja je zaista u javnosti već duži niz godina Marta Savić je neko ko za svoje godine izgleda zaista sjajno. Ona je u braku sa pjevačem Miletom Kitićem s kojim ima i kćerku, koja je također krenula njihovim stopama i postala pjevačica, Elenu Kitić.

Elena s vremena na vrijeme na svom instagram profilu podijeli slike svojih roditelja dok su bili mlađi, te imamo priliku i na taj način da vidimo kako su izgledali nekada. Marta Savić je jedna od pjevačica koja je uradila neke estetske poduhvate, što je na njoj i očigledno, te ona nikada to nije ni krila. Ona je također na svom instagram profilu veoma aktivna i skoro svaki dan postavlja fotografije sebe i na taj način dobija dosta komentara koji su pozitivni a tiču se njenog izgleda.

Obično su u prvom planu na svim fotografijama njene grudi, koje su zaista bujne, ali i pravilne crte lica koje ima. Potklekla je i ona estetskim operacijama, koje su danas i više nego popularne i kojima se skoro svi opovrgavaju. Evidentno je da je radila zatezanje lica, jer ipak i ona je svjesna da više nije toliko mlada kao nekada, a zatim i povećavanje usana. Na instagramu postoji profil koji otkriva kako su poznate ličnosti izgledale nkada, a kako izgledaju sada.

Svaki dan možemo vidjeti na tom profilu razna lica, pa kada ih vidimo naprosto ne možemo da vjerujemo da se radi o istim osobama koje su to danas. Sa lijeve strane ove fotografije na kojoj je Marta Savić, možemo vidjeti kako je izgledala nekada u periodu devedesetih godina, a sa desne strane vidimo njenu sliku kakva je danas. Mnogi komentari su bili na fazon da se upropastila tim operacijama i da joj nisu bile potrebne.