Mi danas malo govorio o Ani Brnabić, koja je već ušla u drugi mandat kao premijerka Srbije. Koliko god je građšani Srbije mrzili na samom početku njenog mandata, danas je ona jedna od omilčjenijih političarki u cijeloj zemlji. Mnogi je nisu voljeli zbog njenog seksualnog opredeljenja, jer je odmah na početku svoga mandata priznala da voli žene, i da se sa time moraju svi pomiriti. 

Onda su se mediji počeli zanimati za nju, i njen privatni život, saznali su ko je njena ljepša polovica. Milica Đurđić je poznata srpska doktorka, koja je osvojila Anino srce, a njih dvije su 3 puta za redom išle na vještačku oplodnju, jer su htjeli postati roditelji. I na kraju su ipak uspjeli u svemu tome, te su dobili sina kojem su dali ime Igor. 

Međutim, iako je premijerka Srbije, nije mogla mijenjati zakone ove zemlje, koji njoij u ovom slučaju nisu išli na ruku. Naime njegova majka, to jeste Milica, upisana je kao majka djeteta, ali za Anuz Brnabić tu nema mjesta, da bude kao otac ili druga majka. Ovaj zakon je još uvijek u razmatranju, a duhoviti komentari u Srbiji samo stižu. Šta će biti Ana, otac ili majka?

Prošle su pune dvije godine, a mali Igor je danas veliki dječak, a njih dvije su nedavno bile na odmoru i pokazale su mališana, ali su ovaj puta zamaglili njegovo lice. Pogledajte i sami…