Jedan od definitivnoj najgledaniji rijaliti programa na našm prosotorima je Zdruga , a jedan od učesnika koji je se u četvrtoj sezoni našao među takmičarima jeste i Kristija Golubović , a čovek koji je od ranije poznat kao kriminani predstupnik , a koji je moglo bi se reči više vremena proveo u zatvoru , nego na sloboddi. Podsećanja radi , on je u četvrtoj sezoni pomenutog rijaltija prevario svoju dugogodišnju suprugu Ivanu sa dosta mlađom Kristiom , a sa kojom je vezu nastavio , na izennađenji mnogih i nakon rijalitija , a sada su jedni od novih učesnika šeste sezone.

Dakle ,Kristijan je rođen 30.tog novembra u Munenu , te je tada iste godine rodila se i njegova sestra Kristina samo 11 meseci kasnije. Kako sam tvrdi, začet je istog jutra kada je njegov otac Srboljub odveden na doživotnu robiju. – Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te ’69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju, prenosi “Espresso”.

Tako je Kristijan ispričao da je njegov otc u zatvoru slikao , te su njegovi raadovi zavrpili na izložbama , pa je jasno da je ovaj talenat Kristijan nasledio od njega.