Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je oduvijek ila veoma interesantna za medije. Njen privatni život je bio toliko turbulentan da su mediji samo pisali o njoj. Ceca je svoju karijeru započela kada je imala samo 17.godina , i tada je snimila i svoj prvi veliki hit „Cvetak zanovetak“ , a nakon toga je snimila mnogo hitova i albuma.

 

Mnogi milse da je Arkan Ražnatović bio Cecina prva i jedina ljubav , ali to nije istina , jer je Cecaimala momaka i prije nego je upozala Arkana. Naime , za jednog od svojih momaka je Ceca bila čak i udata , a kako navode neki mediji , riječ je o bosancu Hajrudinu Hajri Samardžiću.

Naime , Ceca je na početku svoje karijere imala nastupe u Švicarskoj , gedje je Hajro bio vlasnik luba u kojeg je Ceca redovno dolazila , a upozali su se na jednom od njenih nastupa. Ubrzo su počeli vezu , ali i brak. Kako su mediji pisali Ceca i Hajro su svoju prvu bračnu noć proveli u Sarajevu u hoteli Holiday In. Međutim , njihova veza se brzo raspala , a Hajro je tokom rata u BiH ,završio u logoru u Bakoviću.