U današnje vrijeme kako su uznapredovale moderne tehnologije, nemate šanse da nešto uradite a da to niko ne sazna. Nadzorne kamere bukvalno imate na svakom ćošku u svijetu, i definitivno ne znate kada će vas neka kamera negdje usnimiti. To je svakako jako dobra stvar za sve one koji žele uhvatiti nekoga u nekom nedjelu, a danas svaka piljarnica definitivno ima nadzornu kameru. 

U posljednje vrijeme su krenule izlaziti i proizvoditi se mini kamere koje nisu veće od par centimetara, tako da ih možete montirati gdje god stignete. Jako je popularno da se kamere montiraju ispred stambenih objekata, a kamere po kućama su također postale i više nego poppularne. To uglavnom rade osobe koje su malo bolje financijski potkovane i koje negdje krenu na odmor, i postave video nadzor u slučaju neke krađe. 

Mi danasa govorimo o majstorima koji su na Balkanu pogotovo veliki zabušanti. Mi vam danas donnosimo priču iz Bostona, gdje je jedna gospođa pogodila cijenu od 700 dolara za krečenje stana, ali kada je došla navečer stan je bio urađen jako loše. Oni su joj prodali priču da kao treba vremena da se osuši jupol i ostale priče, misleći da se žene neće zanimati za ovaj problem. 

Međutim, ona je sutradan pozvala drugog majstora, pa su pregledali snimak, i onda su shvatili da oni cijeli dan nisu ništa radili tek 2 sata efektivnog rada je bilo u pitanju. Pogledajte i sami kako su uhvaćeni na djelu.