Pred nama je jako lijepo astrološko razdoblje, jer će Sunce koje je već u znaku Riba činiti aspekt sa Jupiterom u istom znaku, pa će od 5. do 13. ovog mjeseca donijeti period nevjerojatne sreće.

Ovo razdoblje nastavak je jučerašnjeg mladog Mjeseca u Ribama, koji je donio sretne okolnosti i mnogima otvorio mogućnost da žive svoje snove. Konjunkcija Sunca i Jupitera do 13. donosi nam sreću i blagostanje. Očekujemo poboljšanje odnosa i priljev novca, ali i darove od ljudi koje volimo.

Kako su Ribe duhovni znak, osjetit ćemo da nam je intuicija ojačana i bit ćemo spremni za nove uvide i učenja.

Trebat ćemo učiniti nešto dobro za druge ljude i bit će nas ujedinjeni zajedničkim ciljem. To je vrsta pozitivne energije koju će svi znakovi osjećati, ali će posebno snažno djelovati na 3.

To su Ribe, Rak i Škorpije

RIBE – Za vas je ovo vrlo važno astrološko razdoblje jer ste rođeni u znaku u kojem se odvija ova konjunkcija. Ovo su velike prilike i poslovne prilike na koje ste čekali 12 godina! Pred vama je razdoblje velike zarade, širenja poslovnih prilika i osobne transformacije. Lako ćete obaviti sve obveze, a sva će vam vrata biti otvorena.

ŠKORPIJE – Sunčeva konjunkcija Jupiter donosi vam sudbonosni susret! Ako ste slobodni, slijedi zaljubljivanje. Ako ste već u dugoj vezi, pred vama je lijepo razdoblje za proširenje obitelji. Ovo je ujedno i poziv na događaj na javnom mjestu koji će vam donijeti značajne kontakte. U periodu od 5. do 13. osjetit ćete što je prava ljubav.

RAK – Pred vama je sjajan period za putovanje i završetak studija. U narednom periodu naučit ćete puno više o poslu kojim se bavite jer imate priliku napredovati. Ovo je razdoblje učenja novih stvari i promjene svjetonazora.