Danas jedna jako zanimljiva tema, koja je uvijek dobro došla među običnom publikom, a to su kao što i sami možete da vidite svadbe, koje su na balkanu uvijek jako zanimljive. Roditelji u nekim zemljama u regiji, skoro cijeli život štede da bi oženili ili udli svoju ljubimicu, a u nekim slučajevima cijela ceremonija se završi i više nego tragično, a u nekim situacijama i jako komično. 

U Srbiji su neke svadbe došle na sve društvene mreže, zbog dešavanja na istim, koje su ponekad van svake pameti. Tako imamo situacije kada pjevačice pjevaju i onda iza kajša izvade pištolj pa ispale rafal u zrak. Isto tako imamo i pjevačice koje se penju po krovovima i uveseljavaju samu publiku, a u nerijetkim situacijama pod uticajem alkohola, znaju se desiti i neke tragične situacije. 

Tako umjesto slavlja i muzike, sve se završi sa šaketanjem, pa i intervencijom policije, a mladencima umjesto da taj dan ostane urezan u pamćenje kao nešto lijepo, on ostane zapamćen po tome da se desilo nešto jako ružno. sada vam donosimo situaciju koja se desila između snahe i svekrve, a cijela neugodna situacija se desila na samoj ceremoniji vjenčanja. 

Kada je matičar upitao mladu da li je zadovoljna sa svojim budućim suprugom, ona se našalila i rekla, da je mogao biti i bolji, ali je majka to shvatila preozbiljno, i napala je fizički svoju buduću snaju.