Za danas jedno jako lagano pitanje, a to je da li ste sujevjerni i koliko vjerujete u neke stare narodne priče? Na Balkanu je itekako uobičajena stvar da se vjeruje u horoskop, stara narodna predanja, bapske priče, ali i gatare, vještice, hodže koji se bave jako neobičnim i mističnim stvarima, a neki od njih se kriju i pod krinkom vjere i boga, samo da bi od sirotog naroda izvukli bilo kakve pare. 

Jako puno ljudi, pogotovo onih koji su stariji, jako puno vjeruju u neke sitnice za koje misle da im mogu donijeti sreću, a u nekim slulajevima i nesreću kako u porodicu tako i u samu kuću. Mi u nastavku današnjeg članka donosimo jedan i više nego koristan savjet, šta to ne biste smjeli imati u kući, ako ne želite da vam se unutar iste uvuče negativna energija. 

Mi danas govorimo o Feng Šuiju, staroj azijskoj tehnici, koj aima jako puno pametnih stvari koje se mogu iskoristiti u današnje vrijeme. Prema njima, ako želite imati više para kod sebe, nikada iz novčanika nemojte da vadite jedan novčić, koji će tako da privlači ostale novčiće da se slijevaju u vaš novčanik. 

Ali ono što biste trebali da maknete iz svoje kuće jeste svakako stara stolica koja više ničemu ne služi, a tu posebno mislimo na stare drvene stolice za ljuljanje. One su izvor loše i negativne energije koje bi se svakako trebali riješiti u današnje vrijeme.