U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu temu , a koja bi vas mogla pomalo i da zabrine. Naime , u današnje vreme kada nam se dešavaju mnoge stvari koje ne želimo , sulodo je reći da nešto nije moguće , te se definitivno ispostavi negde na svetu da je desilo nešto što nam ne bi palo ni na pamet. Dovoljno je samo da se uz jutarnju kafu prijavite na društvene mreže , te imate priliku da propratite razne situacije , te svedočite istim.

Današnja priča nam dolazi iz Makedonije , koja je poprilično blizu nas , a tamo je se desila jedna stvar koja se desi sigurno jednom u sto godina. Radi se o tome da je se u jednom trenutku iz neba sručio jedan paket , koji je kao takav mogao i nekoga da ubije. Treba se imati u vidi sa koje visine je palo, i koliko je samo to sve brzo bilo, tako da je definitivno bila smrtna opasnost za bilo koga ko se nalazio u blizini ovog jako neobičnog predmeta. Kako saznajemor adi se o rancu koji je sasvim slučajno pao iz jednog aviona , a koji je leteo iznad manjeg gradića Negotina, a celi slučaj je nadležnim organima prijavio jedan čovek , koji ima 35 godina , te koji je bio sveok ovoj situaciji.

Mup je odmah po prijavi izašao na teren , te je u izveštaju napisao sledeće : ”Juče je 35-godišnji B.S. iz Negotina prijavio je da je deo padobranske opreme pao na krov njegove kuće, te je tom prilikom oštetio njegov krov, a pri tome je pričinjena velika materijalna šteta. Uviđaj je izvršila ekipa Policijske uprave Negotino i pronađen je vojni ranac pripadnika savezničke vojske u okviru Multinacionalne vežbe “Vežba padobranci iz aviona” iznad rejona Negotina. Obekat je vraćen licu, a šteta na krovu biće nadoknađena”