U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu priču , a koja je mnoge korisnike interneta zabrinula. Već smo ranije spominjali moć interneta , koja je poslednjih godina preplavila svet , pa često na internetu možete da posvedočite raznim ljudskim ispovestima , ali i one informativnog karaktera , pa imate pristup najnovijim informacijama. Samo je dovoljno da uz jutarnju kafu otvorite neki od naloga i posvedočit ćete svemu i svačemu.

Naime , kao što ste mogli da zaključite po naslovu , danas vam donosimo jednu priču , koja je zabrinula javnost. Radi se o tome da je aplikacija Gugl maps funkcioniše na takav način da svako ko ima pristup internetu , u svakom trenutku može da zavri na neke udeljene delove sveta , osim neki izuzetaka. Naime , poznato je da ipak postoje neka mesta koja su zamagljena ili cenzurisana. Kako saaznajemo jedan očit primer je u Klivlendu , u SAD , gdje se nalazi kuća u potpuno običnoj ulici , a ona je potpuno zamagljena. To je jedini skriveni objekat u nizu kuća, a razlog za to je vrlo jeziv, te su se mnogi šokirali.

Naime , kako saznajemo nijedan korisnik Gugl mapa ne može da vidi šta je na adresi Avenija Simor 2208 u kvartu Tremont jer je to mesto nekada bilo dom zloglasnog zlostavljača Arijela Kastra, koji je oteo tri žene i držao ih u zatočeništvu gotovo 10 godina.Kako smo saznali , kuća u kojoj je se odigrao ovaj zločin je srušena 2013. godine , a na njenom mestu je sagrađena nova , međutim , ovo mesto je i dalje zamagljeno. Inače, ova aplikacija obično maskira američke vojne baze poput “Ramštajna” u Nemačkoj.