Internetom kruži vijest kako je 15-godišnja djevojčica od svoje ušteđevine kupila kuću. Naime ona je pokazala veliko interesovanje za kupnju svoje prve kuće , pa su roditelji odlučili da je podrže u potpunosti. Kada su njeni perijatelji ušli unutra , ostali su bez teksta.

Djevojčica po imenu Vilou Tufano ima samo 15 godina , i tako mlada ima veliko interesovanje za invenstiranje u porodični biznis. Naime , ona je previše ozbiljna za nekoga njenih godina , a to je pokazala time što je svu svoju ušteđevinu uložila. Nije tražila da kupi novi komad odjeće , koji je trenutno u trendu , nego je kupila kuću.

Vilou , naravno nije mogla sama da isfinansira cijelu kupovinu kuće , u tome su joj pomogli i njeni roditelji. Sa svog računa je Violu platila 6.000 dolara. Kuću koju je ona kupila je koštala 10.000 dolara , ali zbog hipoteke , kuća koju je ona kupila je koštala 12.000 dolara , tako da su njeni roditelji također učestvovali u kupovini kuće i dodali ostatak novca. Violu je najviše učestvovala u uređenju kuće , i samim tim pokazala veliki talenat , što se tiče uređenja interijera. Viloa  ima plan da u budućnosti kupi još kuća , već sada je počela da gradi svoju imperiju.