S obzirom da je nastupio jedanaesti mjesec u ovoj godini, to jeste mjesec novembar, to znači da je počela sezona škorpija. Astrolozi su predvidjeli koja četiri horoskopska znaka u ovom mjesecu mogu očekivati finansijsko stanje da se podigne na viši nivo. Pogledajte ispod ako ste vi jedan od ovih sretnih znakova.

Ako ste Ovan u horoskopu, Vi ste sretni dobitnik. Sve što ste imali u planu i u cilju da uradite, ostvariti će Vam se nevjerovatnom brzinom. Sada će Vam se isplatiti sav Vaš mukotrpan rad i trud i novembar će Vam u tome pomoći. Ovaj mjesec donosi Vam dosta pozitivnih i ugodnih iznenađenja, ali i dosta novca. Ovaj mjesec se opustite i uživajte u svojim uspjesima.

Ako ste Rak u horoskopu, i Vi ste također sretan dobitnik ovog mjeseca. S obzirom da ste cijelu godinu radili strpljivo i čekali pozitivne ishode, sada je vrijeme da se sve to ostavi. Sve poslove koje ste prije uradili, sada ćete uspješno naplatiti i sav vaš trud će se samim tim isplatiti. Svi dugovi koje imate biti će u kratkom roku isplaćeni. Ponude u poslu Vam pristižu sa svih strana, ali Vi opet nemojte biti brzopleti. Dobro razmislite šta je za Vas najbolje, jer u novembru svakako nećete znati šta ćete s novca uraditi.

Treći sretni dobitnici su Djevice, koje se neće morati puno truditi, ali će imati dosta novca. Ovaj mjesec će Vam biti dobar i po pitanju igara na sreću, tako da obavezno odigrajte. Započeti ćete i sopstveni biznis, ako ste imali to u planu.
Zadnji sretni dobitnik po pitanju finansija je Vodolija, a posebno vodolije koje se bave inače umjetnošću ili su uključeni u IT sektor. Imate dobrih prilika da se usavršite u svom poslu.