Kako je Instagram postao jako popularan, nema šanse a da se na dnevnom nivou ne pojavi bar 50 do 100 novih djevojki o kojima se priča nadugo i naširoko. Jednostavno, takva su vremena došla, kada je poenta da se ženska ljepota mjeri u golotinji, a ne u nečemu drugo. Međutim, svako vrijeme nosi nešto svoje, a one su na vrijeme shvatile da se njihova ljepota itekako može unovčiti. 

Tako imamo potpune anonimuse đirom svijeta, koje na svojim Instagram profilima imaju po nekoliko miliona folovera, a niti su pjevačica niti glumica. Muškarci definitivno obožavaju ovaj trend, a njihovi komentari na profilima tih djevojki govore sve za sebe. Mi se danas fokusiramo na bosanke, koje su oduvijek plijenile pažnjom, i njihova ljepota je vjekovima unazad bila i više nego prepoznatljiva. 

Arijana Ba je ime djevojke koja je u posljednje vrijeme uzburkala definitivno cijelu regiju, a njen Instagram profil za sada prati preko 300.000 osoba. Od toga je većina muškarci, što i nije bilo teško za pogoditi. Ona se kao većina srpskih starleta slika u izazovnim pozama, ali za razliku od većine, ona obavlja sasvim običan posao. 

Ona je naime iz jednog manjeg mjesta u Bosni i Hercegovini, to jeste iz Goražda a radi u BH Telekomu, i kako je izjavila za bosansku “Azru”, jako je zadovoljna platom, ima jako puno ponuda, ali je za sada solo i jednostavno uživa u tome da trenutno nije u vezi…