Svi kroz život priželjkujemo kojekakve partnere, ali čini se da je najidealnije imati partnera koji će vam reći da su stvari takve kakve jesu bez nekog laganja jer zaista nema potrebe komplikovati sebi život na taj način. Tako se stiče povjerenje i emocionalna intima a naravno i zdrav odnos i bliskost koja se ne stiče drugačije.

Takav je, čini se, brak atraktivne voditeljice Ane Radulović koja zavodi dobar dio muškaraca na Balkanu svojim tijelom. Ana važi za jednu od aktuelnijih ljepotica u ovom dijelu svijeta a njen muž koji je osvojio njeno srce je pjevač Mirče Radulović koji se proslavio putem emisije “Zvezde Granda”.

Ani bi mnogo muškaraca vjerovatno reklo bilo šta samo da je očara i nikad ne naljuti, ali čini se da je Mirče ostvario odnos s njom baš tako što je bio u potpunosti iskren s njom pa ga ona naziva i “svojim najvećim kritičarem” ali da ga baš zato cijeni. U razgovoru za Plus je otkrila kako funkcioniše njihov brak i šta joj se sviđa kod tog njegovog odnosa s njom. Naime, gledaju da su što iskreniji pa se njoj ne sviđaju uvijek njegovi komentari na njen stajling. Kada obuče nešto što mu se ne sviđa on će to reći iskreno.

Kada se radi o tome, on kaže “bolje da ti ne govorim šta mislim”, ali tvrdi da su njegovi pozitivni komentari onda dosta vrijedni i kada ih konačno čuje i smatra da je to razlog zašto njih dvoje imaju zdrav brak, iako je njegove kritike nekad izluđuju.