Horoskop za mjesec avgust donosi pozitivne promjene za tri horoskopska znaka.

Sreća će im se napokon osmjehnuti, a dva znaka čak i očekuje vjenčanje. Ukoliko ste se umorili od dosadne svakodnevnice, astro prognoze za naredni mjesec će vas itekako obradovati. Horoskop za mjesec avgust nagovještava neviđenu sreću za tri znaka horoskopa, a sada provjerite da li ste među njima.

Bliznaci
Ljudi koji su rođeni u ovom znaku živjet će bezbrižno i lagodno. Privući će ih pozicije na kojima će moći da ostanu u sjenci, a istovremeno da itekako dobro zarade. U mjesecu avgustu Bliznace očekuju vrlo prijatna i neočekivane dešavanja, a to su vjenčanje, porođaj, selidba, profitabilni projekti. Sve ovo, kako kažu astrolozi je znak da okreću novi list i započinju novi život.

Rak
Glavni problem Rakova leži u njihovom strahu od nekakvog rizika. Ali, u mjesecu avgustu će ih zadesiti neočekivane promjene, a najviše će rizikovati mlađi predstavnici upravo ovog horoskopskog znaka. Ukoliko pažljivo odaberu, ostvarit će zacrtan cilj i uspjeh im je uvijek zagarantovan. Slobodni Rakovi neće imati vremena za dosadu, očekuju ih zanimljiva poznanstva, iznenađenja i avanture.

Škorpija
Sve što se u mjesecu avgustu traži od Škoprije je da se ne predaju nikada. Potrebno je samo da donesu par važnih odluka i njihov život će se dramatično promijeniti. Slobodne Škorpije očekuju velika i pozitivna iznenađnje u ovom mjesecu ljeta. Velika je vjerovatnoća da će pronaći srodnu dušu ili će se vjenčati.