Ova tema o kojoj ćemo danas da pišemo je prilično zanimljiva, a u pitanju je jedna kuća. Ova kuća o kojoj ćemo da u nastavku pišemo se nalazi zapravo u kanadskoj provinciji Ontario, te je jedan čovjek poželio sa svojim fotoaparatom da malo zabilježi par detalja iz ove kuće.

On je rekao sam da je njega privula ova kuća jer je i sam vidio da je ona stara i zapuštena i vidi se da mnogo godina niko nije bio u njoj, kao što ste mogli da pročitate u naslovu.

Prije nego što je ušao unutra, on je mislio da će unutra izgledati sve da se raspada kao što je to s vana izgledalo jer je ova kuća bila u veoma lošem stanju, pa se on i mnogo plašio da bi se sve to u jednom trenutku moglo urušiti.

Ipak, kada je otvorio vrata od ovoga doma, onda je i imao priliku da on upozna jednu porodicu koja je tu ranije živjela, gdje je mogao da primijeti da je namještaj i sve stvari u ovoj kući izgledalo netaknuto, pa je i izgledalo kao da će ssvakog trenutka da porodica dođe i useli se ponovo.

Sve to je ovaj fotograf nakon što je ušao uslikao i onda je odlučio da napravi jedan kratki film koji je nakon toga preveden, kao što ćete i sami moći da vidite u ovome članku.

Ovo je bila jedna zaista interesantna priča koja se desila prije par godina, te su ljudi širom svijeta ostali iznenađeni zbog toga.