Rada Manojlović se osvrnula na priče da su joj mnogi negativno komentarisali stajling koji sličan nosi i Kim Karadašijan. Ali i ne krije da je ponosna na selo iz kojeg dolazi za razliku od mnogih kolega koji kriju porijeklo.

 

-„Za mene je najnormalnija star biti zahvalan i imati poštovanje prema onome ko te je odhranio. Kada ste sigurni o ste koliko vijedite i kada jako vjerujete da ćete ostvariti svoj san kada znate da ste počeli od nule da niste imali nikakva leđa. Kada ste sve sami stvarili da vam niko nije pomogao sem ljudi koji su glasali za vas u takičenju svaki uspjeh koji postignete je još slađi i ia veću drž, vjerujete mi“.-kazala je Rada.

 

-„Imam potrebu da o ovome pričam jer ima na svim stranma svijeta i u manjim i u večim mjestima siromašnih i bogatih i u nekom drugom smislu različiti koji se možda suočavaju sa podsmijehom, pokušajima omaložavana i diskriminacije na više nivoa. Moja poruka je da vjerujete, radite najbolje što možete i ne dozvolite nikada da klonete i posustanete zbog nekog ko vas samo iz zle namjere i nemoći ponižava oim čime se vi ponosite. Vjerujte to je čista nemoć i zavist i to treba da vam bude potvrda da vrijedite i da ste dobri u onome što radite“.-dodala je Rada.