Kako su društvene mreže doživjele jako veliku ekspanziju, danas je svako od nas u mogućnosti da iznese neko svoje mišljenje vezano za neku temu a da ne bude sankcionisan ili okrivljen od strane društva. Ako niste primjetili, imamo nekih osoba koje na FB imaju maksimalnih 5.000 osoba sa kojima su prijatelji, a najmanje 70% uopšte ne poznaju? Ovakve osobe dnevno imaju po par statusa vezano za neke aktuelne teme. 

Onda kreću razne rasprave na njegovom zidu na zadatu temu, koja se zna protegnuti na stotine i stotine komentara. Međutim, sa druge strane imamo i neke zdrave rasprave, neke kolumne, pametne ideje, kvalitetne videe, tako da u biti društvene mreže i nisu toliko zlo, koliko ih se zapravo i smatra u današnje vrijeme. 

U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu ispovijest, od djevojke koja ima 27 godina, cijeli život živi u Beogradu, i ona je na svome zidu napisala zašto se nikada neće udati za srbina, i objašnjava kakvi su to momci u današnje vrijeme. Ona je na početku teksta navela da je usamljena već pune 2 godine, atraktivna je, ima ponuda, izađe na neki dejt, ali poslije toga se ništa više ne desi. Odbija muškarce kada pita, koji prašak koristi njegova majka? On začuđeno upita, kako zna da mu majka pere veš?

Jednostavno, kako kaže ima duži jezik od pameti, ne želi da gleda filmove koje ne voli samo zbog njega i ne želi da sluša muziku sa njim od koje joj se diže kosa na glavi. Nervira je kada je pitaju znaš li da kuvaš? Ona njemu kaže, znaš li da zaradiš novac pa da nešto skuvam? Smisli gdje želiš da idemo, pa ćemo da idemo… Njena drugarica je inovativnija od njega samoga.