Kako nam je popularna pevačic Cceca jako često zastupljena u medijima , onda nas i ne čudi jer je to u poslednje vreme malo više prisutna neego inače . Naime , tako svi meidji poslednjihh dana fokusirani na ope raciju koju je imala u Turskojn ,a inače ona je tu informaciju odkrila u poslednjoj emitovanoj epizzodi njenog rijlatija , a koji je nedavno počeo da se emituje , a javnost je ako je suditi do sada , poprilično zainteresovana.

Dakle , kako smo već istakli , ona je odkrila sve detalje vezane za ope raciju , pa je tada rekla : “Najmanje ćemo 12 dana tamo ostati. Rekao mi je doktor da će operacija trajati 6 sati, da je to standard za tu intervenciju”, rekla je Ceca. Tako su kasnije isplivale i ekskluzivne fotografije kada je ona bila u pripremi za ope rcihu , a dok će gledaoci imati priliku u petak u najnovijoj epizodi sve da isprate , kao i da saznaju novosti koje se tiču toga , te kako saznajemo , ope racija je trajala skoro osam sati , ali ono što je najvažnije jeste da je dobro prošla. Ono što je svakako zanimljivo jeste da je se o opera ciji dosta pričalo , te da se ngde nije naveo razlog iste .Naime , ona je po izlasku iz sale nosila steznik u predelu grudi , a kao što je se moglo vidjeti na fotografijama . Tako je Ceca i ranije govorila o tome da je estetskim putem smanjila svoje grudi, a rekla je kako je to uradila prvenstveno zbog svog zdravlja, pa je tad ona rekla:

“Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima i to je bilo pre četiri meseca, a ne pre dva, kako su mediji pisali. Nije bilo reči o problemu sa venama, niti o čiru na želucu, već o intervenciji na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem”, rekla je ona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here