Još uvijek čitava Srbija pričča o Goranu Džoniću koji se smatra kao prvoosumnjičeni za slučaj porodice Đokić, te da je i imao ozbiljnog pomagača. Poznati portal “objektiv.rs” je došao do razgovora sa ljudima koji su upoznati sa detaljima oko ovog slučaja i o tome šta je ovaj vatrogasac u penziji govorio policiji tokom ispitivanja.

“Neko je izgleda “krtica” pa Džoniću dostavlja informacije kojima se on služio tokom saslušanja i pored toga što on pokušava odati utisak čovjeka sa dijagnozom, on spretno i sasvim mudro barata sa informacijama”, kako je rekao jedan izvor.

Kako su to mještani iz mjesta Moravac svjedočili, i ranije se dešava situacija da je Džonić znao kako će zaobići zvanične procedure.

“Inače je njegova majka Mila ispričala da je ona podmićivala ljude da bi mogla zaposliti svoga sina Gorana, ali isto tako i njegove sinove Milana i Stefana, pa ona nije pokušavala sakriti tu činjenicu da im je kupovala diplome za škole i dozvole za aute i kamione. Isto tako se jadala kako su njen sin Goran i snaha Suzana platili da bi oni mogli dobiti potvrde za prijevremenu penziju”, kako je naveo sagovornik.

Još uvijek nisu razjašnjeni svi detalji oko ovog slučaja, a od početka se sumnjalo da je neko počinio ovaj zločin ko je dobro znao porodicu Đokić, te ko je znao da tu postoji novac.

Za sada je Goran Džonić glavni osumnječeni i uradio je sve što je on mogao kako bi prilikom potrage za nestalim rođacima on odveo policiju na lokaciju gdje nisu bila tijela, pa isto tako je pokušavao sakriti svoje učešće u ovome zločinu koji je potresao čitavu Srbiju, te je čitavo vrijeme izigravao rame za plakanje svojoj tetki.