Poznato je da je Lepa Brena nedavno sa svojim mužem Bobom Živojinovićem , te njihovim sinovima i snahama , bilana zajedničkom krstarenju po Azurnoj obali , i malo po Italiji , a mediji su se najviše zainteresovali za djevojku Breninog mlađeg sina Viktora.

 

Naime , Viktor je sa Sandrom u vezi već godinu dana. Mediji su se naravno raspitali o Sandri ,i doznali da ona radi u jednom salonu za uljepšavanje. Mediji su saznali još i da je Sandra sa sela došla u Beograd , te da je veoma skromna djevojka , i da je Breni i Bobi , već prirasla za srce.

Priča se da su se Sandra i Viktor zaručili , te da planiraju vjenčanje čim prođe kriza sa pandemijom korona virusa , jer žele oko 500 zvanica na svadbi. Povodom toga se oglasio i Sandrin otac , koji i dalje sa suprugom živi u porodičnoj kući u selu Ljiga , gdje se bavi poljuprivredom. On je rekao da Sandra jeste njegova kći , ali da je ona stvarno pošteno i vrijedno dijete , te da joj nije teško da čim dođe kući da zasuče rukave i radi sve poslove na zemlji kao da nikada nije otišla sa sela. Čak je pravila i domaći đem , koji je odnijela i Breni.