Prije dva dana je srpskom esradom ofdjeknula poput bombe vijest da se razvode Sale iz Tropiko benda i pjavačica Jovana Pajić koji us u braku punih deset godina i koji su smatrani za jedan od najskladnijih brakova na muzičkoj sceni. U medidjima se dugo šuškalo o tome da su njihovi odnosi jako loši a sada su i oni javno progovorili o razvodu.

Naime, oboje su svako za sebe poslali dopis medijima u kojem navode da je istina da su predali papire za razvod braka ali nijedno nije navelo razloge, međutim kako piše Kurir, od dobro obavještenog izvora su saznali da je glavni problem bio to što se Jovana druži sa poznatom pop pjevačicom Marijom Šerifović. Jovana je izjavila kako je istina da se Sale i ona razvode ali kako će ostati u dobrim odnosima i zajedno odgajati svioju djecu.

Upravo zbog njihovih kćerki par je zamolio medije da poštuju njihovu privatnost. Kako se saznaje potpuno identičnu izjavu je i Sale poslao medijima i dodao je da se radi o priči koja je privatna i samo njihova i da nema nikakvog mjesta senzacionalnim napisima u štampi. Marija i Jovana se inače intenzivno druže posljednjih nekoliko godina, zajedno izlaze u provod i idu na zabave pa čak i na putovanja.

To se može vidjeti i na fotkama koje su obje objavljivale na svojim profilima na društvenim mrežama a na posljednjoj proslavi svog rođendana Marija je okupila samo najbliže prijatelje a među njima je bila i Jovana. Njih dvije podržavaju jedna drugu u svim sferama života pa tako i u poslu ali i u humanitarnim akcijama koje organizuju. Šuška se da je upravo Jovana bila razlog nedolaska Džejle Ramović na proslavu Marijinog rođendana.