Buvljak je mjesto koje mnogi rado posjećuju, a vrlo često atmosfera na buvljaku može popraviti raspoloženje pa možete kupiti neke vrlo kvalitetne stvari po vrlo povoljnim cijenama.

No, ono što se dogodilo ovoj ženi iz Velike Britanije ne događa se svaki dan, a ovu vijest objavili su brojni svjetski mediji. Zove se Debra Godard, ima 55 godina i na buvljaku je kupila prsten koji joj se jako svidio, a platila ga je samo 12 eura.

Posebno joj se svidio svjetlucavi kamen na prstenu za koji je mislila da je od stakla, no kasnije se pokazalo da se radi o pravom dijamantu vrijednom nešto manje od milijun eura.

Kako je i sama priznala, prsten je nakon kupnje ostavila u ladici pa je zaboravila na njega, no nakon nekog vremena, kada je zapala u financijsku krizu, odlučila je prodati dio svojih dragocjenosti pa je pronašla jedan.prsten koji je odnijela draguljaru na procjenu.

Nadala se da će možda uspjeti dobiti nekoliko stotina eura, ali i ona i draguljar bili su šokirani kada su shvatili da je kamen u prstenu vrlo vrijedan. Prsten je na kraju prodan na aukciji, a Debra je dobila oko 900 hiljada eura.

Da li vi možete da zamislite sebe tako da odete na buvljak, a potom kupite neku stvar, a kasnije odlučite da provjerite cijenu i dočeka vas ovakva istina? Biste li nam mogli nešto više o tome otkriti?

Da li vam se desila nekad situacija da ste kupili nešto jeftino što inače vrijedi daleko više od one cijene koju ste platili tad?