Bivši suprug Verice Šerifović i otac poznate pjevačice Marije, Rajko Šerifović, priznao je da je bio bijesan na bivšu suprugu i njihovu ćerku.
Tvrdi da ga je Verica ubacila u zatvor pomoću lažnog svjedoka, a najteže mu je palo to što je Marija navijala za majku i što uopšte nije gledala na oca.


Izjavio je kako Marija ne govori ništa o onome što mu je njena majka uradila. Ona je stalno sa Vericom, ne odgovara na pozive, poruke, telefon… I o njoj se piše mnogo groznih stvari u vezi s tim kako je izgubila nevinost i ostalo. Čitav Kragujevac zna sa kim je ona sve spavala i sa kim se vucala. “Džaba što ona to ne priča, svi znamo kakva je ku*va, nalik na majku”, rekao je otac.

Dodao je da kada je trebala napraviti prvu ploču, otišli su do najskupljeg makedonskog producenta da napravi cijeli njen CD. Svih ovih godina radi i pjeva, ne zna ni da li mu je pet-šest puta poslala 100 eura, te dodaje kako mu ne smeta što se Marija “bacila na žene”.


Također je izjavio: “Marija je prilično alava, zanima je samo novac i ništa drugo. Isto kao njenu majku. Uopće mi ne smeta što je ona lezbijka, stvar je u tome, rođena je na taj način, ali to mi smeta jer u glavi ima samo novac i kako uzeti onoliko koliko može za sebe i za svoje pohlepno gladno dupe. Čak i to što je pravila o sebi ispovijest, i tu je motiv bio novac koji je uzela, skinula se i bacila na dno, priznala je da je zanimaju žene samo da bi uzela novac. Moj sin Danijel ponaša se kao da je živio sa mnom i nikad mu nisam dao ništa, ali on je završio školu, profesor je, odgajan je drugačije. Krivo mi je. Krivo mi je kad vidim pošten narod kako se pati, a njih dvije ku*ve žderu kavijar za sva tri obroka”

Izvor: Balkanlifetoday.info