Vijest koja je jučer obišla cijelu regiju je mnoge šokirala i rastužila a radi se o samoubistvu poznate srpske jutjuberke i gejmerke koja je imala samo 22 godine Kristine Kike Đurić. Povele su se i mnoge rasprave o nasilju koje postoji na društvenim mrežama jer se pretpostavlja da je upravo buling kako se ono naziva bio razlog zbog kojeg je Kika digla ruku na sebe.

Ona je od samog početka imala veliki broj poruka koje su imale prijeteći i uvredljivi sadržaj a otvoreno su je ponižavali i vrijeđali i najpoznatiji srpski jutjuberi Čoda i Baka Prase. Beživotno Kikino tijelo je pronađeno u iznajmljenom stanu na Obilićevom vijencu u kojem je živjela sama a ona je na jutjubu aktivna još od 2014. godine i imala je preko 300 hiljada pratitelja.

Svojim fanovima je pričala kako joj je neostvarena želja da živi u Danskoj i to samo zbog njihovog jezika koji je obožavala i intenzivno učila. Kako je rekla tada bila je zaljubljena u njihov jezik i veću strast nije u životu osjetila. Pored toga jedine su joj želje tada bile da ona i njena porodica budu zdravi i sretni. O bulingu je također ogvorila i rekla je da se sa njim nosi dobro i da je svjesna da je ne mogu svi voljeti te da pokušava da se fokusira na ljude koji je vole.

Kika je tada otkrila i da je imala ponudu da glumi u seriji Sinđelići ali da ju je odbila jer je mislila da neće dobro izgledati pred kamerama i poslije se pokajala i smatrala je da joj je to najgori potez u životu. Objasnila je i pratiteljima da u njenim videima mogu vidjeti samo njenu mamu jer joj je otac preminio kada je imala samo dvije godine od raka pluća i upozoravala je na štetnost pušenja.