U nastavku dnaašnjeg članka govorit čemo o nedavno održanom jubilarnom 20. izdanju Serbia Fashion Wek-a Atina Tošić imala je manekenski debi. Naime , ćerka Jelene Karleuše i fudbalera u penziji Duška Tošića , očigledno je odlučila da će moda da bude nadalje njen poziv , a kako mnogi misle , ona je se u uloozi modela jako dobro snašla . Naime , budući da je Dupško otac za primer , prisutne nnije mnogo iznendilo to što je se našao među prvima na reviji ,te je sve posmatrao jako pažljivo.

Dakle , mlada Atina je imala čast d aotvori rreviju dizajnerke Aleksandre Lazić , te njenog brenda Lacher. Naime , ona je sigurnim koracima na modnoj pisti prošetala kreaciju , a izgledala je kao mnogo ikusniji i stariji modeli , a što je svakako Dšku bilo za ponos , te je po završnici aplaudirao jače nego iko drugi.

Mnogi su mišljenja koji su se našli na reviji da je Šuko otac za prfimer , te da svoje mezimice podržava u svakoj odlučic , dok je sa druge strane mlađa Nika krenula njegovim stopama , te trenira ženski fudbal , a starija Atina je se odlučila za nešto drugačiji poziv , a zbog čega je svakako bivši sportista neizmerno srećann . Nebrojeno puta Jelena Karleuša isticala je kako je, uprkos tome što se bavi sportom i to muškim, Nika zapravo njoj najsličnija karakterom,a Dušku likom, dok je sa Atinom situacija obrnuta. Neosporno je da je mnogo siituacija u kojima supružnici u toku razvoda mogu da budu ponosni na svoje mezimice , a kojesigurnim jkoracima koračaju kroz život. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here