Kako je krenula cijela priča i situacija sa korona virusom, sve se promijenilo u cijelom svijetu u jako puno segmenata Jako veliki broj društvenih aktivnosti i djelovanja je podređen samo prema korona virusu, koji je sa svojim pipcima obuhvatio cijeli svijet. Samim time i oni najmlađi su morali svoje školske aktivnosti prilagoditi cijeloj svojoj priči. 

Dugo vremena su svjetski mozgovi razmišljali kako da se nastavi školovanje,i onda su došli na ideju da se uvede on line nastava, iz sigurnosti svojih domova, uz laptop ili mobilni telefon, Na taj način su u prvom talasu covida 19 na jako kvalitetan način napravili da se bar mlađe osobe ne razboljevaju od ovog opasnoga virusa. 

Na društvenim mrežama su tako u polsjednjih godinu dana izašle jako velike brojevi slika i video klipovam nekih jako zanimljivih dešavanja u školskim klupama. Tako, su i ovaj puta najsmješniji oni najnaivniji, to jeste period od 1 do 3 razreda. Za danas smo vam spremili jednu jako smiješnu sliku, koja nam dolazi iz Bosne i Hercegovine. 

Zadatak je bio jako lak, naime učiteljiva je postavila jednostavno pitanje, tako se kaže da je otac pojeo 8 kolača, a majka 3 kolača manje. Ovaj dječak je sigurno sjećajući se svojih roditelja dao jednostavan odgovor u kojem je napisao “tepsiju”. Slika je dobila jako veliki broj lajkova, ali i komentara. Vaša mišljenja o ovom?