Većina roditelja zna , kako je u današnje vrijeme teško paziti na malu djecu , te da je posebno teško naći osobu od povjerenja koja će paziti na dijete , dok su roditelji na poslu , ili nekim drugim obavezama.

 

Mnogo je loših ljudi na svijetu , koji rade poslove koje ne vole i nisu za njih , i kada su naša djeca u pitanju , onda smo svi posebno oprezni i osjetljivi , kada saznamo da im se desilo nešto loše tuđom greškom ili neznanjem , a u ovom slučaju čistim zlom.

 

Naime , nedavno se na društvenim mrežama pojavio video koji je zaprepastio javnost. Riječ je o vaspitačicama u jendom vrtiću , u kojem one udaraju djecu. Jedan otac je prijetio da njegov trogodišnji sin ima ožiljak na licu koji je nastao od udarca. Još jedan roditelj je primjetio ogrebotinu na čelu svog djeteta i to kad ga je uzimao iz vrtića. Na njihovu incijativu su pregledani snimci koji su napravljeni u vrtiću ,i otkrili strašnu stvar. Na snimcima se vidi kako vaspitačica udara jedno dijete jastukom u glavu , dok drugo dijete šamara i tjera ga da legne. U sve je uključena i policija.