U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se javne scene , te tragedije koje su svakako obeležile živote naših javnih ličnosti. Poznato je da Jašar Ahmedovski važi za jednog od najboljih pevača današnjice ,a na sceni je prisutan preko 30 godina.

Oni malo staariji sećaju se njegovog brata Ipčeta , koji je također bio pevački nastrojen , kao i sjajan pevač , a život je izgubio u saobraćajnoj nesreći u vreme kada je njegova karijera bila u vrhu. Ubrzo će se navršiti i 30 godina od Ipčetove pogibije , a njegov brat Jašar je jednom prilikom dao intervju , te progovorio o ovoj bolnoj temi sa kojom mora da živi , iako je većinom izbegava. Brat mu najviše nedostaje u emotivnom smislu ali se trudi da što bezbolnije prođe kroz to. Ono što ga raduje je da njegov brat nije zaboravljen i da se njegove pjesme i dan danas slušaju.

On i dana danas na svojim nastupima otpeva hitove i od svog brata , a srce mu bude puno na vrisak publike , jer iako ga nema već skoro 30 godina , ljudi ga još uvek pamte i poštuju . Jašar je istakao i da je moralo da prođe mnogo godina da bi mogao da sluša Ippčetove pesme , a te da ih peva na anstupima. Dodao je i da je bio temperamntna osoba , kao i da je volio da vozi brzo iako ga je on upozoravao na to. Jedno je jasno , od sudbine se ne može pobeći , a njegovi roditelji su ubrzo zbog tuge za njim preminuli.