Već smo par puta imali sličnu priču, kada se devojčica koja je maloletna porodila,i postala je majka. Međutim, definitivno niko ne može srušiti rekor mladih roditelja iz Rusije, gde je ona imala 15, a on 11 godina. Ni doktorima nije uopšte jasno, kako je dečak od 11 godina uopšte plodan? Kasnije se ispostavilo da je devojčica ostala u drugom stanju sa mladićem od 17 godina, ali uopšte nije smela reći roditeljima o kome se radi. 

Mi danas imamo sličnu priču gde je također devojčica od samo 11 godina mesecima krila od roditelja da je trudna, porodila se u Velikoj Britaniji nakon čega je postala najmlađa mama u modernoj istoriji Ostrva, što je do sada nezabilježen događaj u Velikoj Britaniji. Neimenovana devojčica porodila se u 7 mesecu trudnoće i oseća se, kao i beba dobro, što je laknulo svakako njenim roditeljima. Centar za socijalni rad uključen je u ovaj nesvakidašnji slučaj, i jednostavno su morali da reaguju.

Devojčica je mesecima govorila roditeljima da ulazi u pubertet i da je zbog toga sve gojaznija, a pri tome je krila monstruozno strašnu istinu, jednostavno, nije znala šta bi joj roditelji rekli na sve to. Jednostavno, to je bio veliki šok, sada je okružena stručnom pomoći, i to je nabitnija stavka u celoj priči. Glavno je da su ona i beba dobro, što je za njene godine i više nego bitno. Prema nekim informacijama otac deteta je jedan 15-godišnji momak iz kraja koji je jako fio dete, i nije problematičan, odličan je učenik u školi, rekao je izvor nedeljnika San, istakavši da devojčica još nije rekla celu istinu u ovom slučaju.

Otac i majka nisu želeli da daju izjave. Po svemu sudeći, roditeljima je bilo više nego neugodno zbog cele ove situacije,m i načina kako su postali popularni. Pri izlasku iz bolnice, pobegli su od fotoreportera.